lunes, 26 de octubre de 2009

Juguem amb mapes i fotos


Ver Manuel en un mapa más grande

Ací us presente uns quans llocs interesants sobre el meu poble, Manuel. Amb els icons del mapa podeu vore fotos i amb els enllaços podeu visitar pàgines webs i blogs interesants sobre Manuel.

Aquesta tasca es molt sencilla, sols hi ha que carregar les fotos que has fet sobre el teu poble i comentarles. Una vegada comentades les etiquetes. Tot seguit, entres foto per foto i actives la opció de Creative Commons.

Una vegada fet aço, inicies la teua sesió a Google i obris el google maps. Una vegada a la pàgina, clikes la opció els meus mapes. Seguidament,entres en crear un nou mapa, poses el nom que vullgues que tinga el teu mapa i ho actives. Una vegada creat, busques el nom del carrer on estiga ubicat ell lloc de la foto. A continuació, guardes la direcció. Després, entres als teus mapes i cliques en l'enllaç del carrer, aleshores quan isca la imatge del mapa on es situa el carrer, clickes en editar. Una vegada fet, ix un quadre on copies el "HTML" de la foto del lloc corresponent que has pujat al flickr i ho pegues en el google maps. Polses aceptar, guardar i fet. Després busques la pàgina web que vullgues posar l'enllaç que aparega a la foto, còpies el "permalink" i en el google maps a l'òpció editar pegues el "permalink" al quadre de text, baix de la foto. Seleccioneu el text escrit i polseu el botó que té el dibux del signe del enllaç. Còpies el "permalink" a la pantalla que ix i polses aceptar, guardar i fet.

Aquesta operació s'ha de repetir amb les altres fotos. I ja està!!...

En aquesta tasca, aprens moltes coses. Com usar el Google maps, i no sols per buscar la direcció d'algún lloc. També, un poc més d' experiència en flickr. En fi, es una tasca molt entretinguda, que descobreixes moltes coses que mai havies pensat que estaven tan prop de les nostres mans.

Espere que a tots us haja agradat aquesta experiènia.

No hay comentarios:

Publicar un comentario